Výtvarné spektrum

Výtvarné spektrum

Výtvarné spektrum

Výtvarné spektrum

Čas prihlasovania sa do súťaže Výtvarné spektrum sa blíži. Autori z Košíc a z okresu Košice-okolie  môžu svoje diela prihlásiť v elektronickom systéme cez stránku Národného osvetového centra https://www.nocka.sk/sutaze-a-prehliadky/vytvarne-spektrum/, kde sú uverejnené aj propozície súťaže.

Systém je otvorený na prihlasovanie diel v termíne od 12.- 26.4. 2021. Zber diel sa uskutoční na Hrnčiarskej 9 v Košiciach po uvoľnení opatrení, presný termín včas oznámime.
Skôr ako sa prihlásite, ponúkame vám možnosť odkonzultovať svoje diela s lektorkou 

Mgr.art. Evou Čarnokou, ktorá vám bude nápomocná pri výbere diel. Keďže nám súčasná situácia nedovoľuje stretnúť sa osobne, KONZULTÁCIE sa uskutočnia online formou 

dňa 13.4. (utorok) o 17.00. cez niektorú službu (google meet alebo zoom). Prostredníctvom zdieľanej obrazovky si premietneme vaše práce a ku každej sa lektorka tak bude môcť vyjadriť.

V prípade vášho záujmu je potrebné poslať v termine od 6.-8.4. 2021 link na stiahnutie diel na  mailovu adresu helga.tomondyova@ckkk.sk: max.3 odfotené diela (na jedného autora), ktoré by ste chceli prihlásiť do súťaže a máte záujem ich odkonzultovať. 

Posielajte prosím súbory max do 1 MG (1 dielo). Výtvarníkom, ktorí zašlú svoje diela,  pošleme následne link (odkaz), cez ktorý sa dňa 13.4. o 17.00 stretneme online a povieme si viac aj k samotnej súťaži Výtvarné spektrum.

 Krajská súťaž a výstava by sa mala uskutočniť už fyzicky vo Východoslovenskom múzeu v Košiciach v mesiaci jún-júl, tak ako minulého roku. 

Teším sa na vás na online stretnutí aj na vaše nové diela. 

V prípade otázok môžete kontaktovať odbornú pracovníčku pre úsek výtvarníctva Mgr. Helgu Tomondyovú.

Galéria obrazov

Ďalšie články:

Vyhodnotenie ŠAFFOVA OSTROHA / kraj

Centrum kultúry Košického kraja (CKKK), kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja, opäť pripravilo deň...

Vyhodnotenie VIDIEČANOVA HABOVKA / kraj

Centrum kultúry Košického kraja (CKKK), kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja, opäť pripravilo...
Výsledky vyhladávania sa Vám zobrazia stlačením tlačítka "Enter" na klávesnici.